Gå til sideindhold

LÆSEVÆRKSTED - ONLINE

HVER ONSDAG KL. 15.30 - 17.30

FRA D. 14. SEPTEMBER 2022

• ”Er bøgerne dine bedste venner – og vil du dele dem med en masse nye venner?”
  • ”Oplev de bedste danske forfattere live”
  • ”Oplev dine yndlingsforfattere åbne dine yndlingsbøger”
  • ”Bliv en del af Danmarks nye, hyggelige læsefælleskab”

Tilmelding foregår på Sønderborg Ungdomsskoles hjemmeside

www.sonderborg.ungdomsskole.dk

Holdbeskrivelse Læsecaféen

HVAD?

• Elsker du også at gå på opdagelse i bøgerne - at blive ført ind i fantastiske verdner, hæsblæsende handlinger og krøllede hjerner? Nu kan du dele din passion med gamle og nye venner fra din by - og resten af landet.
  • Sammen inviteres I til at møde landets stærkeste forfattere på UNGE ORDs læseværksteder. Her vil forfatterne åbne op for deres egne tekster og svare på jeres spørgsmål via LIVE-stream.

HVOR?

• UNGE ORDs Læseværksteder finder du på skoler, biblioteker og ungdomsskoler - og online. Oversigten får du efter tilmelding.

HVORDAN?

• 1. september modtager du login til læseværkstedets bogreol. Her kan du læse eller lytte de relevante tekster.
  • Hver anden onsdag inviterer vi den forfatter, vi har læst, til samtale. Du kan stille spørgsmål til forfatteren både før og under 'udsendelsen'
  • På onsdage, hvor der ikke er forfatterinterviews, mødes vi fysisk eller online og dykker ned i dagens tekst.

HVEM?

• UNGE ORDs læseværksteder byder velkommen til alle i folkeskolens 8.-10. klasse samt gymnasiernes 1. - 3.G

HVORNÅR?

Se programmet herunder i linket:

Læsecaféen - ONLINE
#1.521
Ons. 15:30-17:30
14.09.2022
Slutdato
21.06.2023
Undervisningsgange
36 gange