Gå til sideindhold

København 2023

At tage til København med Sønderborg Ungdomsskole er en fantastisk oplevelse, der byder på masser af sjov, kultur og nye indtryk.

 

En af de største attraktioner i København er uden tvivl Tivoli, som er en af verdens ældste forlystelsesparker og en sand perle midt i byen.

 

Når man træder ind i Tivoli, bliver man mødt af en magisk atmosfære fyldt med farverige lys, smukke blomsterbede og en række spændende forlystelser. Uanset om man er til rutsjebaner, karusseller eller bare hygge i parken, så er der noget for enhver smag i Tivoli. Man kan også nyde lækker mad og drikke fra de mange restauranter og cafeer i parken.

 

Efter en dag fyldt med forlystelser og sjov, kan man tage en tur på Strøget, som er en af Københavns mest berømte shoppinggader. Her finder man et væld af butikker, cafeer og restauranter i smukke omgivelser. Strøget er også kendt for sine mange gadekunstnere, der underholder med musik, trylleri og meget mere.

 

Sammen med Sønderborg Ungdomsskole er en tur til København en fantastisk mulighed for at opleve noget nyt og lære mere om Danmarks hovedstad og kultur. Vi glæder os til en glad dag :O)

København

Kom med til skønne København hvor vi tager i Tivoli og går en tur på strøget.
København 2023
Mandag d. 7. August. Turen inkluderer transport med tog samt indgang til Tivoli. Hvis du ønsker turpas er det for egen regning. Nærmere info om togtider mm. kommer senere.
Info
#1.668
Man. 08:00-23:00
Startdato
07.08.2023
Undervisningsgang
1 gang
Aldersgruppe
7. kl.-9. kl.
Maks. elever
16
Pris
600,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
08.03.2023
Tilmelding til
01.06.2023
Venteliste til
19.06.2023
Tilmeldingsstatus
Lukket for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Mia Ljungquist
- Lise Nor Mansø


Senest opdateret 14.03.2023 09:44 af HHBO

Apricore logo