Arrangement:

Flødebollekursus efterår

Flødebollekursus
Navnet er måske lidt misvisende, for faktisk er det jo ikke fløde, der er fyldet i flødebollerne. I stedet er det hårdt piskede æggehvider - måske tilsat smag som karamel eller hindbær - der giver flødebollen det, den er så berømt for: en cremet, luftig konsistens.
Er du også vild med flødeboller? Så ka du her lære, hvordan man laver de helt perfekte flødeboller.
Dem med det sprøde chokoladeknæk, den luftige skum og den knasende bund.
Du lærer hemmelighederne bag de bedste flødeboller:-)
Kurset foregår Lørdag d. 5. december 2020 kl. 10.00 - 14.00
enrollmentText:
Status:Tilmelding
  1. Start:
    05. dec 2020
  2. Slut:
    05. dec 2020
  3. Ugedag:
    Lørdag
  4. Tidspunkt:
    10:00 - 14:00
  5. Sted:
    Augustenborg Skole
  6. Kategori:
    Mad og livsstil
  7. ID:
    1153
  8. Aldersgrænse:
    Nej
  9. Antal pladser ledige:
    2
  10. Pris:
    -
  11. Betaling kræves før indskrivning:
    Nej
Underviser:
Martin Konggaard
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: