Kurs mod fjerne kyster 2

Sejltur på træskib
En helt unik mulighed for at komme ud at sejle på et gammelt sejlskib i 4 døgn.

Vi mødes i Sønderborg, hvorefter turen i bus går til Flensborg, hvor turen starter og slutter.

Vinden bestemmer, hvor turen går hen. Vi overnatter for anker eller i én af havnene i regionen. Undervejs skal alle deltage i dagligdagen med madlavning, styre skibet, navigere, rengøring, slappe af, sejle, høre om historien og meget andet.
Skibet hedder Providentia og er ny istandsat, over råder over det nødvendige sikkerhedsudstyr og har en Certifisering som traditionsskib i BG Verkehr.

Turen foregår i samarbejde med Ostseeschule, der er en tysk skole i Flensborg, det er dem der ejer skibet. Med turen vil der være 2 voksne fra Tyskland og 2 voksne fra Danmark.

Der er plads til 7 elever fra Danmark og 7 elever fra Tyskland på turen.

Alle deltagere vil blive indkaldt til et infomøde umiddelbart inden afgang:-)

Mødested: Ungecentret, Ørstedsgade 53, Sønderborg

Bemærk: Du skal selv medbringe fornuftigt tøj til al slags vejr. Sovegrej og lidt lommepenge/ispenge, når vi går i land. Hvis du ønsker at bade, skal du aflevere en skriftlig tilladelse fra dine forældre, som udsendes ved tilmelding.

Hvornår: Fra d. 5. august kl. 12.00 til d. 9. august kl. 12.00

Pris: 1400 kr.