New York 2021

Få nogle forrygende dag i det amerikanske. Vi skal bl.a. udforske Manhattans byliv, det farverige Harlem, det hyggelige Brooklyn og sandsynligvis også shoppe.
Vil du med til New York & Washington D.C.?
Turen foregår i påsken 2021 fra lørdag d. 27. marts til mandag d. 4. april (2. påskedag) 2021.
I New York bor vi centralt på YMCA Westside New York tæt på Central Park og Times Square og skal bl.a. se Empire State Building, Top of The Rock (Rockefeller Center), Ellis Island & Liberty Island (Statue of Liberty), Brooklyn, 5th Avenue og One World Trade Center.
Der er gode shoppemuligheder og mulighed for at se ishockey eller baseball.
I Washington D.C. besøger vi bl.a. nogle af de mange Smithsonian-museer, Lincoln Memorial, Capitol Hill og mindesmærkerne for Vietnamkrigen og Koreakrigen.

Pris: Ca. 8.500,- (den endelige pris kommer lidt senere)
Beløbet dækker: transport til Billund og retur, fly, transfer til Hostel, ophold på Westside YMCA i New York, Metrokort og Citipas.

Alle måltider skal du selv sørge for og der er mange muligheder tæt på hotellet.

Tilmeldingen er bindende.
I forbindelse med tilmeldingen betales 1. rate på 2.500,00 kr.

Resten betales i rater á kr. 2.000,- den 1.11.20 - 1.12.20 - 1.2.21. (tilrettes når prisen ændrer sig)
Vi indkalder til et møde, så vi sammen kan tale om programmet, det er et deltager- og forældremøde i februar 2021.

Ved aflysning fra Ungdomsskolens side, eller ved afmelding 70 dage inden afrejse
refunderes det fulde beløb.
Status:Tilmelding sluttede 11-1-2021
  1. Start:
    27. mar 2021
  2. Slut:
    04. apr 2021
    Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
  4. Tidspunkt:
  6. Klassetrin:
    Fra 7. klasse
  7. Betingelser for betaling:
    RejseforsikringSønderborg kommune har ingen kollektiv rejseforsikring for børn. Det er derfor forældrenes ansvar selv at forsikre børnene.Vi vil gerne opfordre til, at man får tegnet en sådan, hvis man ikke i forvejen har den. HUSK at undersøge, om forsikringen også dækker "ekstremsport" så som ski, vildmark og lignende.UlykkesforsikringSønderborg kommune har ingen kollektiv ulykkesforsikring for børn. Det er derfor forældrenes ansvar selv at forsikre børnene. Vi vil gerne opfordre til, at man får tegnet en sådan, hvis man ikke i forvejen har den.
  10. Antal pladser ledige:
Maj-Britt Lund
Ungdomsskolemedarbejder underviser