Weissenhäuser 2020-venteliste

V E N T E L I S T E

Afgang: fredag d. 27. november 2020 ca. kl. 17:00 fra Ørstedsgade 53, Sønderborg.
Hjemkomst: søndag d. 29. november 2020 ca. kl. 19:00, ankomst Ørstedsgade 53, Sønderborg.

Vi hygger i vandlandet, og dem der har lyst, spiser sammen lørdag aften på italiensk restaurant, hvor de har gode pizzaer.
Vi bor i lejligheder - 4 - 6 i hver lejlighed. Eleverne vil blive spurgt om hvem de gerne vil bo sammen med, og vi vil forsøge at få kabalen til at gå op :-)

Der er kogeplade, ovn og køleskab i lejligheden så I kan lave lidt mad. Al kost er for egen regning - du må gerne tage noget med hjemmefra - f.eks. havregryn til morgenmad eller andet.

Tilmelding på vores hjemmeside.

Der er mulighed for indkøb dernede i en Edeka.

Der er sengelinned og håndklæde til hver elev i lejligheden. Tag alligevel et stort badehåndklæde med til den sidste dag - hvor vi ikke længere har adgang til lejlighederne.

Der er altid livreddere tilstede i badelandet - både i form af en voksen fra Ungdomsskolen og badelandets egen livreddere.

Husk pas, blåt sygesikringskort, badetøj og penge (euro) til mad.

Infomødet afholdes onsdag den 11. november 2020 fra kl. 17.00 - 18.30 (nærmere info bliver sendt ud)

Læs mere på : http://www.weissenhauser.de

For spørgsmål, kontakt Line Gram Hansen +45 2790 7460