Skitur Hamborg efterår

Indendørsskitur til Alpincenter.
Syd for Hamborg har man bygget en dybfryser, der er så stor, at man kan stå på ski inden i den:-)
Vi skal ned og have en hel dag fyldt med super fede skioplevelser, der bliver masser af fart, spænding og ikke mindst en masse styrt:-)
Prisen er 450,00 kr. og det inkluderer: transport, ski, støvler, stave, liftkort, hjelm samt mad og drikkelse omkring kl. 14. Husk madpakke til busturen ned og hjem.
Der er afgang kl. 07.30 og hjemkomst ca. kl. 22.00 fra Sønderborg Ungecenter, Ørstedsgade 53, Sønderborg.
Har du lyst til at se skihallen, så klik på linket: http://www.snow-dome.de/skihalle/
Du kan kun tilmelde dig her på hjemmesiden.

En fantastisk mulighed for at øve sig inden den store skitur i uge 7.

Spørgsmål: Line Gram Hansen 2790 7460
Status:Tilmelding
  1. Start:
    13. okt 2020
  2. Slut:
    13. okt 2020
  4. Tidspunkt:
  5. Betingelser for betaling:
    RejseforsikringSønderborg kommune har ingen kollektiv rejseforsikring for børn. Det er derfor forældrenes ansvar selv at forsikre børnene.Vi vil gerne opfordre til, at man får tegnet en sådan, hvis man ikke i forvejen har den. HUSK at undersøge, om forsikringen også dækker "ekstremsport" så som ski, vildmark og lignende.UlykkesforsikringSønderborg kommune har ingen kollektiv ulykkesforsikring for børn. Det er derfor forældrenes ansvar selv at forsikre børnene. Vi vil gerne opfordre til, at man får tegnet en sådan, hvis man ikke i forvejen har den.
  9. Antal pladser ledige:
Line Gram Hansen