Vildmarkstur

Vildmarksturen Sverige 2019

Det er ingen overlevelsestur - men en oplevelses-tur for dig og vennerne.

Kanoturen 60 km - de første 4 dage: Vi tager til området i og omkring Fegen sø i Sydsverige, og overnatter bl.a. på en lille øde ø Vinnö. Du skal sammen med din gruppe sejle i kano, bo i telt og gruppen laver selv deres mad.

Aktivitetsdage - de sidste 3 dage: Vi bor på fælles lejrplads i Älmhult med ca. 50 andre ungdomsskoleelever fra Sønderjylland.
Her er der fuld skrue på - 18 og 40 m rappelling, Fosspadling, Vandski, fiskeri på den legendariske Mörrum og m.m.. Man tilmelder sig bare det man har lyst til.

Tilmelding sker ved indbetaling af depositum kr. 1.000,- .

Pris: 1.500,00 kr. Dækker tur gebyr, madindkøb og aktiviteter. 300 kr. i lomme-penge rækker.
Status:Tilmelding
  1. Start:
    01. jul 2019
  2. Slut:
    07. jul 2019
    Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
  4. Betingelser for betaling:
    RejseforsikringSønderborg kommune har ingen kollektiv rejseforsikring for børn. Det er derfor forældrenes ansvar selv at forsikre børnene.Vi vil gerne opfordre til, at man får tegnet en sådan, hvis man ikke i forvejen har den. HUSK at undersøge, om forsikringen også dækker "ekstremsport" så som ski, vildmark og lignende.UlykkesforsikringSønderborg kommune har ingen kollektiv ulykkesforsikring for børn. Det er derfor forældrenes ansvar selv at forsikre børnene. Vi vil gerne opfordre til, at man får tegnet en sådan, hvis man ikke i forvejen har den.
  8. Antal pladser ledige: