New York

Få nogle forrygende dag i det amerikanske. Vi skal bl.a. udforske Manhattans byliv, det farverige Harlem, det hyggelige Brooklyn og sandsynligvis også shoppe.
Vil du med til New York & Washington D.C.?
Turen foregår i påsken 2019 fra lørdag d. 13. april til mandag d. 22. april (2. påskedag) 2019.
I New York bor vi centralt på The Westside YMCA tæt på Central Park og Times Square og skal bl.a. se Empire State Building, Top of The Rock (Rockefeller Center), Ellis Island & Liberty Island (Statue of Liberty), Brooklyn, 5th Avenue og One World Trade Center.
Der er gode shoppemuligheder og mulighed for at se ishockey eller baseball.
I Washington D.C. besøger vi bl.a. nogle af de mange Smithsonian-museer, Lincoln Memorial, Capitol Hill og mindesmærkerne for Vietnamkrigen og Koreakrigen.

Pris: 7.900 kr.
Beløbet dækker: transport til Billund og retur, fly, entreer, to-dages ophold på hostel i Washington D.C. samt Westside YMCA i New York i 2-mandsrum med bad og toilet på gangen samt metrocard, så du frit kan rejse med Subway eller busser i New York.

Alle måltider skal du selv sørge for, det er billigt at spise i New York og der er mange muligheder tæt på hotellet.

Tilmeldingen er bindende.
I forbindelse med tilmeldingen betales 1. rate på 1.500,00 kr.

Resten betales i rater á kr. 1.825,- den 1.11. - 1.12. - 1.1.
kr. 925,- den 1.2. 2019
Vi indkalder til et møde, så vi sammen kan tale om programmet, det er et deltager- og forældremøde i marts 2019.

Turen er et samarbejde mellem flere Ungdomsskoler !
Status:Tilmelding sluttede 12-10-2018
  1. Start:
    13. apr 2019
  2. Slut:
    22. apr 2019
    Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
  4. Betingelser for betaling:
    RejseforsikringSønderborg kommune har ingen kollektiv rejseforsikring for børn. Det er derfor forældrenes ansvar selv at forsikre børnene.Vi vil gerne opfordre til, at man får tegnet en sådan, hvis man ikke i forvejen har den. HUSK at undersøge, om forsikringen også dækker "ekstremsport" så som ski, vildmark og lignende.UlykkesforsikringSønderborg kommune har ingen kollektiv ulykkesforsikring for børn. Det er derfor forældrenes ansvar selv at forsikre børnene. Vi vil gerne opfordre til, at man får tegnet en sådan, hvis man ikke i forvejen har den.
Mia Ljungquist Christensen
Stilling: